Inrichten

Met onze diensten ontzorgen we jou volledig op het gebied van bouwinrichting. Hoe dat in zijn werk gaat? Tijdens het eerste overleg maken we een praatplaat, hierop is al het materieel en installatiewerk te zien. Met de praatplaat maken we een strategisch plan, met een precieze calculatie. Zodra het plan is goedgekeurd beginnen we met het inrichten van de bouwplaats. Doordat we beschikken over eigen materieel en personeel, blijven de lijntjes kort en heb je snel resultaat. Ook nadat we de inrichting hebben geplaatst, blijven we beschikbaar voor service. Door de unieke manier van werken die BPi hanteert, kun je al in de calculatiefase besparen op de bouwkosten van een project.

Transport

Verhuur

Bij BPi Bouwplaatsinrichters kun je terecht voor het huren van bouwplaatsmaterieel. Wanneer je niet beschikt over het juiste materieel, bieden wij een duurzame oplossing. Door bouwplaatsmaterieel te huren betaal je alleen voor wat je daadwerkelijk nodig hebt, op het moment dat je het nodig hebt. Na gebruik kun je het materieel terugbrengen naar BPi Bouwplaatsinrichters, waar wij zorgen voor controle, schoonmaak en onderhoud. Bij BPi blijven we continu investeren in hoogwaardig materieel en zorgen we ervoor dat onze medewerkers voortdurend worden bijgeschoold en getraind, zodat we altijd de beste service kunnen bieden.

Terrein

Transport

Het transport van bouwmaterieel van ons depot naar de bouwlocatie is een belangrijke stap in het bouwproces, dit wordt efficiƫnt en betrouwbaar geregeld door BPi Bouwplaatsinrichters. Onze jarenlange ervaring en expertise stellen ons in staat om op een professionele manier te voorzien in al je transportbehoeften. Of het nu gaat om het vervoeren van ons eigen materieel of het regelen van het transport van materieel van andere partijen, wij staan klaar om je te assisteren. Bij BPi Bouwinrichters begrijpen we het belang van tijdige en zorgvuldige levering van bouwmaterieel. We werken nauw samen met diverse leveranciers en transportbedrijven om ervoor te zorgen dat het benodigde materieel tijdig op de juiste locatie wordt afgeleverd.

Totaal ontzorgingsconcept

Voor onze klanten kunnen wij het totaal ontzorgingsconcept neerzetten. Dat is uniek in Nederland. Dat concept houdt in dat u eerst een uitgewerkt plan krijgt aangeleverd voor uw bouwplaatsinrichting en dat daarna voor het materieel wordt gezorgd. Daarbij maakt het niet uit wat er nodig is of hoe groot de klus is. Wij zorgen dat het goed geregeld is en turn-key opgeleverd wordt.

Besparen vanaf de calculatiefase

Besparen vanaf de calculatiefase

Jarenlange ervaring en dagelijks aangescherpte kennis vormen de uitgangspunten van BPi bij het opstellen van een goed plan voor de bouwplaatsinrichting. Iedere opdracht kent immers zijn eigen variabelen zoals omvang, locatie, ruimte, budget en tijdsplanning. Door de unieke manier van werken die BPi hanteert, kunt u al in de calculatiefase besparen op de bouwkosten van een project. Zelfs nog voordat de eerste steen is gelegd.