Een goed voorbereidde bouwplaatsinrichting versnelt het bouwproces, voorkomt vertragingen, drukt de foutmarges en vergroot de winstmarges. Met meer dan twintig jaar ervaring in bouwplaatsinrichting heeft BPi Bouwplaatsinrichters zich ontwikkeld tot een toonaangevende, proactieve speler op nationaal niveau. We begrijpen dat steeds meer bedrijven op zoek zijn naar gespecialiseerde dienstverleners en daarom hebben wij ons gespecialiseerd in bouwplaatsinrichting. Onze uitgebreide kennis en het hoogwaardige materieel stellen ons in staat om snel en professioneel complete bouwplaatsen in te richten.

Bouwplaatsinrichting

Onze diensten strekken zich uit over heel Nederland, met vestigingen in Vlaardingen en Twello. Wij hechten veel waarde aan communicatie en overleg. We staan bekend om het nakomen van afspraken en onze hands-on aanpak. Bouwplaatsinrichting is ons specialisme, waarbij veiligheid altijd voorop staat. Al onze medewerkers zijn VCA-gecertificeerd en ons materieel ondergaat regelmatige keuringen om te voldoen aan de strengste emissienormen.

Duurzaamheid

Ook bij BPi zijn we bezig met het verduurzamen van onze diensten. Zo is het huren van bouwmaterieel een slimmere keuze dan het zelf aanschaffen, omdat het flexibiliteit biedt en kosten bespaart. Materieel dat niet voortdurend gebruikt wordt, neemt opslagruimte in en vereist onderhoud. Je betaalt zo alleen voor het materieel dat je nodig hebt en BPi Bouwplaatsinrichters zorgt voor de controle, reiniging en onderhoud van het gehuurde materieel. Daarnaast verhuren we ook zonnepanelen, zodat er ook op de bouwplaats met duurzame energie gewerkt kan worden.